velkommen til the mme

PRODUKTER OG YDELSER

Nye maskiner og produktionsanlæg
MME Nordic bygger både store turn-key produktionsanlæg og små forsøgsanlæg til fx pilotopgaver. Vi går ind i opgaven præcis der, hvor I ønsker det. Det kan være med afsæt i en ny ide, eller det kan være på grundlag af et færdigt udbudsmateriale.

Ydelserne kan omfatte mekanisk konstruktion, udvikling af specialløsninger til nye processer og udarbejdelse af dokumentation bl.a. ifm. CE-Mærkning, udarbejdelse af tekniske dossier samt forsøgsarbejde i egne lokaler. MME Nordic er altid parat til at indgå i forsøgsopgaver, der sigter mod at nedbryde teknologiske barrierer og fremme anvendelsen af nye teknologier.

MME Nordic tilbyder at løse opgaver på en fast aftale om pris og leveringstid. Vi går også gerne ind i et fleksibelt samarbejde baseret på faseopdelt aftalebasis, stage-gate princippet eller alternative kontraktgrundlag, der specifik er tilpasset den aktuelle opgave og sikrer, at I som kunder altid får den ydelse, som er aftalt. Det er vigtigt for os, at ydelsen og omkostningerne altid afstemmes til jeres forventninger i en løbende dialog.

Re-engineering og ombygning
MME Nordic har lang erfaring med at indføre nye teknologiske løsninger i eksisterende maskiner. Hele processen fra behov til en løsning med en fuld gennemprøvet og dokumenteret maskine er en kendt rejse for vort team.

Vi kan udføre opgaven i vore egne faciliteter, men er parat til gennemføre projekter hos vore kunder alt efter de gældend krav og ønsker.

MME Nordics særlige kompetencer
Vi råder over unikke kompetencer, når det drejer sig om maskiner til foliebaserede stomiprodukter. Her er vort faglige grundlag stort og erfaringerne rækker mere end 20 år tilbage. Det drejer sig om alle typer af pose- og kulfiltermaskiner som MME Nordics ejerkreds og samarbejdspartnere har været involveret i udviklings-, konstruktions- og fremstillingsmæssigt og leveret løsninger til.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!

Mød os på

MME Nordic on LinkedIn

KONTAKT OS

+45 25 65 36 10

Vilhelmborgsvej 15, 7700 Thisted

info@mmenordic.com